Monday, December 29, 2008

13122008 & 20122008

13122008

sy mpunyai 1 habit... kuat berjalan... even kalo xde duit pun, akan try jgak utk b'jln2... xley lekat 1 tmpt... /hmm

erm, I've dated wit sumone, mayb... /blush erm, mule2 igt nk jenjalan kt area melake je, tp d sbbkan dh biase ngn jln melake, xtau nk jln mane lg, we decided to go to a place located in Johor, actually muar je... xla jauh mane.. bile dye sbut je muar, i juz agreed! wah, mau mkn mee bandung muar, i said.. /nobigdeal

dulu penah la jln2 muar nih, time matrik dulu, tp dh lame dh kn... erm, ktorg lepak kt jeti tg emas... if i not mistaken.. xcited! 1st time g, heheh~ syok gak lepak situ :)

bile dh ptg, balik melake balik, trus g tasik plak, xyah la sebut tasik mane, pd yg tau tu, wt2 xtau je...huhu~ erm, time nk naik paddle boat, ade la sorg besday gurl nih, boat dye xley gerak mase kt tgh tasik tuh, pas2 ade ke patut tuan yg punye paddle boat tu ckp, mmg la xgerak, tgk la size dye... huhu~ xbaik tol.. /shock dh la time besday dye...

mlm, jz kuar mkn2, jln2 n balik.....
____________________________________________________________________

20122008


ari ni besday aku... sblm 2 nk cite...

smlm g interview kt kolej risda, xtau dpt ke x, tp aku tgu dr kol 3, kol 6 baru d pggil tuk interview, aku dh xde smgt dh... xde prasaan, penat seyh... /sweat

xpe la, kalo dpt, itu REZEKI, kalo x, means i need to find xperience in industry, actually aku ade la dpt 1 job kt usj, start 5hb jan, if aku xdpt yg kolej risda, so i decided to go to d usj... xmau b'harap... hee~


erm, smbung balik, today its my besday,

video

aku, syura n yuen g kl....
objectives : tmn yuen g interview kt jj tmn maluri, pening gak nk cr... /sweat
tp at last, dpt gak... so ble yuen dh lega (bile dh abis interview) ktorg jenjlan... ade tourist guide, bley la, agak terer la, penekanan, AGAK la, bkn terer.... jgn mrh.. /XD

ktorg nk g menara celcom, tp dh tutup sbb sabtu bkk half day je... pas2 g mkn mcd kt titiwangsa, sbb tensi jln jam sbnanye, abis mase dlm kete je... /omg
pas mkn, g tasik titiwangsa, jln2... amik2 gmba, bese la, gmba penting.... hehe~

pas2 anta jam n syura g pudu sbb dyorg nk balik melaka ari 2 gak, pas2 truskan p'jlnan ke bangi, umah saodah (chedah) hehe~ kt seksyen 4... thanx pd cheda n kakak dye, coz tumpangkan aku n yuen... pas2 bwk mkn roti canai yg plg bes, mmg sedap weh, rindu nk mkn lg... hehe~

then, kakak cheda anta ktorg g komuter ukm sbb nk balik melake dh... smpai melake, tunang yuen amik, bwk g umah k.wan sbb k.wan masakkan mee lidi kt ktorg...thanx k.wan! len kali masak lg ye, tp xmau pedas2 tau... huhu~

p/s: thanx 2 all dat makes me hepi...

-xAEm-

3 comments:

Abg K said...

selamat hari jadi tuk sayangku~~~ ROZZA.. semoga kekal perhubungan kita selamanya.LOVE U

ecah comey said...

xx besh!!hahax

morninGlory~ said...

hakhak...ade owg jelesh! wekkk~