Monday, September 21, 2009

Dinner BITM raya vs konvo 2009

salam. Dr sazilah nak jemput batch kite, BITM utk jamuan hari raya sempena konvo ni. maybe kat hotel puteri. 2hb okt, 8 p.m. sila bg jawapan sblm 23hb sept pd xaem/syura. tlg smpaikan pd semua kwn2 yg lain. tlg ye. tq :)

p/s: dh lame xsempat nk update blog. tbenye kene update plak. jemputan punye psl. :D

-xAEm-

4 comments:

Nadiela said...

aku pegi weh

FiezaZul said...

wah..bestnyer...kena pegi ni...besh2...byk open house...blh mkn free..hehe

Sarah Ezeeliya said...

uit!!sila update blog anda..

sila lah jugak update blog aku nyer link hokey!!

http://glitterssara.blogspot.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)