Saturday, May 16, 2009

k-m-j again after 4 years

mlm td, mak aku ckp:
"sok, kte g tangkak jap, anta brg ecah"
1 je yg t'lintas kt mind aku:
"hmm. kene menapak matrik aku balik. huhu. selepas 4 thn."

td tghari, aku bwk mak ke mtrik. adui igt ke jln. 1st aku cr jln ke jasin. mmg xb'ubah lgsung jln jasin. tetap same. b'pusing2 gak. aku t'ingat n ckp kt abah, kalo naik bas ni sure pening. abah reply, xyah naik bas, mak yg dok blkg tu sure pening. haha. aku jeling tgk mak dr cermin belakang. yela kot. heehe, sian mak.

harus lah aku igt jln jasin-tgkak ni sbbnye dulu aku balik naik bas lalu jln yg same. t'betik kt hati aku, kalo adik aku, sure xnaik bas, mst abah yg kene amik nnt. haish. aku kn xpe. kaki jln cket. haha.

smpai je depan pakguard, aku mintak masuk. masuk2 je, mmg aku bwk ikut jln aku sndiri la kn. kene la kn. aku tau mane2 shortcut2nye, mane idaknye, dulu time matrik, kaki rayau keliling matrik. haha.

aku tgk environmentnye byk yg same lg. xmcm mrsm kkb aku dulu tu, bile aku pegi melawat, wow, hijau dh skola aku ni. haha.
dulu, time aku blaja, kering kontang. smpai maklong(pggilan kpd pengetua) mengeluarkan arahan jgn pijak rumput, sygi rumput tu. haha.
tp mtrik ni same je cm dulu aku tgk. cm ade cket buruk ade la,hehe. sbb dulu time aku baru 3rd batch. skg dh agak lame kot. bese la kn. tp buruk pun xburuk sgt la kn. :P

aku lupe lak nk amik gmba td. sbbnye aku tgl je hp dlm kete. sbbnye dh kene barred. haha. xde mase nk g byr punye psl. susah tol nk cr celcom center. area tmpt keje maxis centre ade je. hurm.

jap aku aku nk kuar ngan kazen aku, fara. mane nye xdtg2 nih. dh nk dekat kol 9.30 nih. igt nk jln2 jonker walk kot. cm lame xjenguk. haha. aku ni suke cket tgk brg2 kiut ni kn. tgk pun xpe la kn? kene la kn cm2? huhu.
dh la. nnt aku tulis lg. nk call fara. haish.

2 comments:

Amoi @ ShaSha said...

wei ak pn rindu gak kat kmj lame x peg

morninGlory~ said...

tau xpe amoi. seb baik aku x jumpe syafini ngan ayah aji. huhu~