Monday, October 27, 2008

ku bahagia, perutku penuh....

wlaupun ni entry lepas, tp ku tetap mahu letak, ku kire yg penting ku bahagie../sweat

las2 week, minggu makan2, jamuan2....

mgu ni i bz, tp bz ngan jamuan2 raye...

buktinye.... tgk ni >> /nobigdealthanx pd cheda, syu, cheku n k.wan (kakak seofisku) yg dtg beraye d umah...oleh kerana, yuen menemaniku d rumah (parents ku pulang ke kg, meninggalkan aku, ku harus meminta yuen menemaniku....time kaseh cik yuen...), aku mintak la yuen utk membantuku dlm proses masak memasak ni, tp at las, k.wan yg tlg masakkan bihun goreng (sedap tau, len kali tlg gorengkkan lg eyh.../please )

gmba xsempat nk amik la plak, sbb bz nk handle sndiri (makku xda kt umah, susah jgak) /floor

pegi beraye ke rumah k.lila n k.shima kt lereh...(mereka ini adalah adik beradek ipar, due2 secretary of utem holdings n utem solutions) umah mereka dekat je ngan umah aku... rumah dyorg spesel cket sbb "rumah tradisional".. cntek sgt...


ni gmba time kt rumah k.lila n mase g jln2 kt pantai puteri...saje je nk beraye kt sane plak, nk bwk k.wan jenjalan...hehe~

ni jamuan besar2an UTeM...mknan oleh staf2 utem...erm gerai2 mmg sume cntek2...


meriah x?


(name je gerai, tp mknan sume free je)...syok... /wahaha
ade ayam golek, murtabak, roti john, ketupat, rendang, ish mcm2 lg la...


wpun aku lmbt ngan syura (sbb g amik anak2 dr sazilah dulu kt skola), tp staf2 utem solution mmg bes xpecially the trainees...hehe...dyorg ni la yg tlg amikkan mknan utk kami, byk gila...nk mkn berdue ngan syura, mane larat...huhu~


actually, kami seofis wt potluck dis day...mmg byk la mknan yg ade...sgt2 suke sbb bile lapa je, trus tuju ke meja hidangan /wahaha

slain staf2 kami, sape2 yg singgah akan otomatik dpt mkn free...untung btul... /XD

kebetulan, pn najjah(lecturer) wt review subjek hubungan etnik...dye pgil kami yg trainee ni DJ (sbb lekat ngan headphone kt kpale, mst la kpale kn..haish) dye ckp kami hidup d alam kami sndiri bile pkai bnde ni...hish ade ke?/hmm

gmba xde lg sbb lum amik dr encik bos... tggu yek akan d update... /nobigdeal


(ape kate encik mie? /wahaha)
jeng3.....

-xAEm-

2 comments:

Zul said...

best nye makan2.. utem mmg best.. byk bagi makan2 free.

-www.zulhatfi.com-

morninGlory~ said...

tau xpe...tu yg syok tuh...wat salu pon xpe...:D